КП «Міськводоканал» закликає споживачів вчасно сплачувати за послуги!

Ми вдячні споживачам, які вчасно сплачують за послуги з водопостачання та водовідведення. Проте, викликає занепокоєння загальний рівень заборгованості населення перед КП “Міськводоканал”.

Не зважаючи на усі можливі заходи з боку підприємства щодо підвищення платіжної дисципліни містян, борг населення за надані послуги з холодного водопостачання та водовідведення продовжує зростати. Заборгованість споживачів сягає вже понад 56 млн гривень, що на 39 % більше у порівнянні з минулорічними показниками.
КП «Міськводоканал» закликає споживачів бути відповідальними та не нарощувати поточної заборгованості!

Підприємство завжди йде на зустріч містянам, які опинилися у скрутному фінансовому становищі та не мають змоги повною мірою погасити заборгованість за надані послуги. Такі споживачі мають можливість укласти договір з реструктуризації. Для цього необхідно звернутися до абонентського відділу підприємства (т. 700-156, 050-342-34-48).

Тільки при забезпеченні своєчасної оплати КП «Міськводоканал» може гарантувати стабільне надання послуг, тож розраховуємо на сумлінність споживачів і дякуємо кожному, хто вчасно та в повному обсязі сплачує рахунки!