Сумський водоканал: працюємо 24/7 за будь-яких умов

Щодня працівники КП «Міськводоканал» стійко тримають свій –комунальний – фронт.

Так, протягом минулого тижня фахівці міськводоканалу ліквідували декілька поривів, один з яких був дуже суттєвим – на водомережі діаметром 500 мм по вулиці Родини Линтварьових, і працювати з ним довелося двічі. Даній ділянці необхідна комплексна реконструкція. Тому КП “Міськводоканал” вже підготувало відповідну проєктно-кошторисну документацію. Як тільки з’явиться можливість профінансувати вказані роботи, проблемну ділянку чекає повне оновлення.

Крім того, працівники управління водопровідного господарства замінили на Пришибському водозаборі зворотний клапан діаметром 300 мм. Це дозволить забезпечити надійність водопостачання значної частини міста – Хіммістечка, Басів, частини вулиці Харківської, проспекту Свободи (вул. Прокоф’єва) та вулиці Холодноярської бригади (СКД).

Особливу увагу водоканалівці наразі приділяють технічному обслуговуванню пожежних гідрантів. Адже під час війни на вагу золота – справне обладнання, що може стати в нагоді при виникненні надзвичайної ситуації. Так, минулого тижня відремонтували спецобладнання на вулиці Зарічній, Лебединській та Набережній річки Псел.

Працівники каналізаційного господарства теж не сиділи без діла. Для забезпечення надійності і безперервного водовідведення в районі верхньої частини вулиці Герасима Кондратьєва, а також великого масиву від вулиці Сумської артбригади (20 років Перемоги) до Сергія Бородаєвського (Тимірязєва) провели технічний огляд і поточний ремонт запірної арматури на п’ятій каналізаційній насосній станції.

Працюємо для сумчан!

Долучайтесь до нашої спільноти в Telegram: https://t.me/vodokanalSMR